AUTOROPA RACING DAYS 2018

FERRONI | September 2018

 

Ferroni er hvert år på plads ved Autoropa Racing Days, hvor vi i år igen var inviteret til at nyde en dag med masser af Ferrari - og hvert år imponerer det fantastiske svenske arrangement med det store antal af hyper- og superbiler.

Vi var på plads i pitten allerede fra tidlig morgen for at få den fulde stemning af klargøringen til årets store arrangement - og det er aldrig nogen skuffelse at opleve pitten ved solopgang. De mange biler trilles uforstyret rundt på området, og der er mulighed for at komme helt tæt på de mange drømmebiler, der pudses og klargøres til de mange besøgende gæster. Autoropa har hvert år et par overraskelser til præsentation - i år var det den smukke Ferrari 488 Pista og den brutale McLaren Senna, der stjal al opmærksomheden.

Traditionen tro trækker Autoropa Racing Days en masse gæstende biler til - og det er ubetinget en lige så stor oplevelse, at gå en tur i pit-området, som det er at opleve Autoropa's udstillede biler. For det er i pitten, at man kan finde mange spændende modeller, der absolut ikke ses ret ofte - fx 550 Maranello "Schumacher Edition", Speciale Aperta, 599 GTO og 360 Challenge Stradale Cornes.

Den danske Ferrari Owners Club havde i år arrangeret en tur til den svenske motorbane Ring Knutstorp, der hvert år danne ramme om det store arrangement - og det blev til en god håndfuld deltagende biler, hvor en enkelt 360 Modena kom en tur på bane. Vi takker endnu engang Autoropa for et helt fantastisk arrangement med masser af imponerende superbiler - vi ses i 2019.