CARS 'N' COFFEE BY FORMULA

FERRONI | April 2019

Formula Automobile byder på søndagshygge ved deres nye eksklusive domicil i Lyngby. Det er det verdenskendte koncept Cars 'N' Coffee, der samler en masse eksklusive og klassiske biler. Vi opdaterer året igennem med flere billeder fra arrangementerne, der finder sted fire gange i 2019.

Formula Automobile inviterede til Cars 'N' Coffee ved deres nye eksklusive domicil beliggende i Lyngby direkte til motorvejen. Konceptet Cars 'N' Coffee kendes mest fra USA, hvor det samler et hav af mennesker med en stor passion for specielle biler.

Det var ikke kun et stort antal Ferrari'er, der havde taget plads ved det nye yderst moderne bilhus, der i dag huser Ferrari og Maserati. Alt lige fra Ferrari, Porsche, BMW, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes og mange andre fantastiske biler, havde fundet vej til Lyngby på årets mest fantastiske forårsdag - både kaffen og vejret var varmt.

Formula Automobile havde i samme anledning åbnet dørene til deres nye store bilhus, hvilket var et stort trækplaster for de mange gæster med unikke biler. Men det var ikke kun ejere af eksklusive biler, der havde fundet vej til Formula Automobile - et stort antal bilentusiatser benyttede den varme forårsdag til, at kigge forbi og opleve de mange drømmebiler.

Gik du desværre glip af årets første arrangement, så har du stadig chancen ved tre yderligere arrangementer senere på sommeren - og ellers kan du opleve de mange billeder fra dagens arrangement i vores store galleri herunder.