COOL CAR RACE 2017

FERRONI | Maj 2017

 

Årets Cool Car Race indtog i år København og det skete traditionen tro med et hav af superbiler og glade deltagere - alt sammen i den gode sags tjeneste. I år kunne hele 35 biler stille til start i Aalborg, og der var som altid mange gengangere i feltet, der er en fast del af "Cool Car Race familien"

Feltet startede ud fra havnen i Aalborg, hvor mange mennesker havde søgt ned for at se de fantastiske superbiler sætte kursen ud på årets race. Turen gik videre ned mod Himmerlands golfklub, hvor der blev gjort et kort ophold med underholdning af forskellig karakter - bl.a. var den tidligere Le Mans kører Tom Kristensen et smut forbi. Det store eksklusive bilhus - My Garage i Vejle var næste mål på tuen og efterfølgende blev der givet "fri leg" mod København, hvor Hotel Bella Sky var målet for første dag i årets race.

Vi var selvfølgelig på plads ved Bella Sky og de første biler ankom omkring kl. 18:30. Som altid - så byder Cool Car Race på nogle af de vildeste superbiler, der findes i Danmark. Lamborghini Aventador Roadster SV, Ferrari 430 Scuderia, Rolls Royce Ghost, Lamborghini Huracán, Ferrari 488 Spider og mange flere var blandt bilerne i årets imponerende felt, der kunne indtage området omkring Bella Sky. Kun en enkelt bil nåede af ukendte årsager ikke København - nemlig Boje Nielsens tidligere Rolls Royce Camarque - kørt af Mike Nielsen og René Nejsum.

Arrangør, Jacob Risgaard var mere diskret i år end tidligere - så diskret som man nu kan være i en "My little Pony" farvet Ferrari California. Erhvervsmanden Jesper Buch - kendt fra tv-programmet "Løvens hule" - var også blandt deltagerne i sin sorte Lamborghini Gallardo. Det samme galt erhvervsmanden Mads Veiby, der havde taget sin orange Aventador med - den kendte Lamborghini fra Sportscar Event, som du også kan købe ture i.

De mange fantastiske biler fyldte hurtigt det store p-område op, til glæde for de mange ventende CCR-fans og tilfældige forbipasserende. En anden tradition der altid følger Cool Car Race er, at flere af de mange deltagere kører temaer på deres biler. Spiderman var på plads i sin F430 Spider, Tuborg-gutterne i deres Porsche 911, Hippierne i deres Porsche 911 Cabriolet og en sprit ny Lamborghini Huracán var dekoreret med alverdens "peace-tegn" og chaufførerne var trukket i hippi-tøjet. Det er absolut aldrig kedeligt at opleve Cool Car Race.

Der er ingen tvivl om, at den bil der tiltrak sig mest opmærksomhed ved årets Cool Car Race var, Mark Nielsens imponerende Lamborghini Aventador Roadster SV - mere brutal bil er svær at finde - og så endda på danske plader. For de mere sofistikerede drenge, så tiltrak den smukke Rolls Royce Ghost også en del opmærksomhed - ejet af Per Nielsen og med den kendte deltager Uffe Andersen på bagsædet - kørt af privatchauffør. En undertippet bil, må siges at være den store matsorte Mercedes Benz S600 L, der havde Jacques D. Møller bag rattet i stiveste chauffør-uniform. Efter sigende skulle den forholdsvis diskrete 4-personers sofa med hjul yde mere end 700 HK - og med et moment der kan trække en Ferrari California midt over.

Efter en overnatning og med dertil hørende udskejelser på Bella Sky, var feltet klar lørdag morgen til, at sætte kursen videre mod Hamborg. De mange deltagere var igen trukket i deres sjove kostumer - klar til at fortsætte festen og dele passionen for de lækre biler med de mange fremmødte. Et par hippier i en Porsche havde tændt for en enorm morgen-joint (ej ægte!) og spillede fantastisk flipper-musik til stor begejstring for alle. Feltet forlod Bella Sky med et brøl fra de mange superbiler - vi glæder også allerede til næste års Cool Car Race.