COOL CAR RACE 2019

FERRONI | August 2019

 

Årets Cool Car Race stillede med et helt igennem imponerende felt af superbiler og specialbiler ved starten på Rådhuspladsen i København. Hele 45 biler var i år klar til at drage afsted på på den spændende rute i den gode sags tjeneste, som Cool Car Race mest af alt handler om.

Fredag d. 23. august kl. 08:00 stod de mange luksusbiler side om side på Rådhuspladsen i København - og vejret var absolut med de mange deltagere, der var klar til at feste og køre den lange rute fra København til Aalborg. De mange deltagere var i år bekendt med ruten, men kendte ikke til enkelte stop under turen.

Feltet af superbiler og specialbiler var i år yderst imponerende.. - Lamborghini Aventador SV Roadster, Ferrari Portofino, McLaren 720 S, Ferrari F12, Pontiac Trans Am og mange flere var blandt de vilde biler. Og traditionen tro, så var der tema på flere af bilerne. Techno-drengene var klar i deres Ferrari California, Skipperskræk i Ferrari FF, Tintin og Kaptajn Haddock i Ferrari 488 GTB og ikke mindst Smockey And The Bandit temaet i en brutal og rygende Trans Am. Sidstnævnte løb ubetinget med årets fedeste stil.

Vi mødte feltet på først på Tivoli Hotel og efterfølgende ved starten på Rådhuspladsen - og til sidst tog vi turen med til Gisselfeld Kloster ved Haslev. Ny de mange billeder fra årets Cool Car Race 2019.