CARS 'N' COFFEE 2020

FERRONI | august 2020

 

SE GALLERIER FRA ÅRETS TIDLIGERE ARRANGEMENTER LÆNGERE NEDE.

 

Formula Automobile inviterede endnu en gang til deres fantastiske arrangement Cars 'N' Coffee - og denne gang afholdtes arrangementet ved deres eksklusive domicil i Lyngy. Grundet rekstriktioner blev deltagerantallet holdt på et begrænset niveau, så alle fik en fantastisk dag. Formula havde igen sørget for at samle nogle imponerende biler, der gjorde, at der var noget at kigge på for enhver smag og interesse.

CARS 'N' COFFEE 

FERRONI | Maj 2020

 

Formula Automobile inviterede til Cars 'N' Coffee for første gang i år, men pga den aktuelle situation i verden, blev årets første arrangement til en fantastisk køretur fra Lyngby til Nordhavnen i København. De første spændende biler var på plads ved Formula's showroom allerede ved 9 tiden - og snart var hele Formula's område fyldt med nogle af Danmarks vildeste superbiler. Ferrari, Lamborghini, Porsche, Maserati, Lotus og mange flere var blandt de fremmødte deltagere.

Turen gik af en planlagt rute fra Lyngby mod Strandvejen og ned mod København, hvor destinationen var Nordhavnens store p-område ved Cruise-terminalerne. Solen stod højt på himlen og trods de nødvendig tiltag for at afvikle arrangementet, så var der en fantastisk stemning til årets første Cars 'N' Coffee. Nyd de mange billeder fra dagen, hvor et stort antal af Danmarks superbiler mødtes - med afstand, håndsprit, kaffe og brøl fra de pontente motorer.