FERRONI

EKSKLUSIVE ARTIKLER OG GALLERIER

Oplev vores eksklusive artikler med stort galleri når vi gør passionen for Ferrari lidt mere eksklusiv. Det handler om fart, stil og passion, når vi møder den eksklusive private samling, besøger det specielle event, fortæller en spændende historie og ikke mindst kigger nærmere på en helt særlig model. Vi går efter passionen og det unikke - og det sker, at vi lader andet end Ferrari slippe gennem nåleøjet.

CARS 'N' COFFEE 

Formula bød for første gang i år velkommen til arrangementet Cars 'N' Coffee - der i år bød på en lidt anden måde at afvikle det på.

360 CHALLENGE STRADALE 

Det her er legetøj for store drenge! Ferrari 360 Challenge Stradale sparker benene væk under alle og efterlader nedsat hørelse.

SCUDERIA SPIDER 16M

Mød dette fantastiske eksemplar af en Ferrari Scuderia Spider 16M - i den mest fantastiske farve Grigio Opaco.

FERRARI PORTOFINO

Vi mødte dette fantastiske eksemplar af Ferrari Portofino - nyd vores store galleri der viser de smukke detaljer på Portofino'en.

FERRARI 599 GTO

Ferroni.dk mødte dette smukke og brutale eksemplar af en Ferrari 599 GTO, der er en del af en privat eksklusiv garage.

ARD 2019

Autoropa Racing Days åbnede igen porten til Ring Knutstorp med et imponerende felt af spændende Ferrari modeller.

COOL CAR RACE

Oplev de mange billeder fra årets Cool Car Race og det imponerende felt af superbiler der stillede klar til start i København.

CARS 'N' COFFEE

Formula Automobile inviterede til Cars 'N' Coffee ved deres nye domocil i Lyngby. Oplev de mange biler og det nye domicil.

CHGP

CHGP er netop afholdt og igen i år var der dømt historisk race for alle pengene. Oplev de mnage billeder fra årets CHGP.

Supercar Sunday

Vi elsker Supercar Sunday, hvor du kan opleve spændende superbiler hver søndag på AJ tanken i Skovshoved.

SUPERCAR TOUR

FOCD inviterede flere andre eksklusive bilklubber til Supercar Tour fra Ferrari Danmark til Helsingør Madmarked.

F1 & Forår hos Formula

Formula Automobile bød velkommen til "F1 og Forår" for første gang i deres nye flotte domicil i Lyngby.

6 X FERRARI 360 CS CORNES

Hele 6 eksemplarer af Ferrari 360 Challenge Stradale Cornes har fundet vej til en eksklusiv privat dansk samling. Oplev de eksklusive billeder, hvor de alle var samlet.

70th ANNIVERSARY

Oplev den fantastiske Ferrari 488 Spider 70th Anniversary - der med sit helt specielle MonteShell-design hylder et af Ferraris største racing ikoner.

SUPERCAR TOUR

Der var kræs fra øverste skuffe, da Granturismo Cars og FOCD inviterede medlemmer og venner på årets fedeste superbilstur i Nordsjælland.

FERRARI VED SØRUP IS

Årets første tur i Ferrari Owners Club Denmark gik fra Formula til det skønne område ved Sørup Is i Nordsjælland. 

FORÅR & F1

Formula Automobile bød endnu engang på forårstjek af Ferrari og Formel 1 på storskærm til de mange kunder og gæster.

LAMBORGHINI MURCIÉLAGO

Vi mødte den smukke, brutale og ikoniske Lamborghini Murcielago, der både fascinerer og trækker smil på alle.

NORDIC FERRARI MEETING

I år mødtes de nordiske Ferrari-klubber i Sverige - Vi lagde vejen forbi og mødte feltet på en lørdag med høj sol.

LAFERRARI APERTA

Vi mødte dette fantastiske eksemplar af LaFerrari Aperta i Sverige - og så er den ejet af en verdenskendt musiker.

ØRESUND RUNDT

Den danske og svenske Ferrari kub tog turen rundt om Øresund på en helt fantastisk solskinsdag - vi mødte feltet.

SUPERCAR SUNDAY

AJ tanken blev endnu engang fyldt med de smukkeste superbiler fra både Ferrari, Lamborghini, Porsche og mange flere.

FERRARI F40

Oplev dette smukke danske eksemplar af Ferrari F40, der netop har taget titlen som et ikon blandt de fineste superbiler i verden.

ENZO FERRARI

Oplev dette fantastiske danske eksemplar af Enzo Ferrari. Enzo sendte F50 lysår bagud og satte hele klassen på plads.

RALLY DANIMARCA

Rally Danimarca blev en kørende Ferrari-fest fra Aalborg til Kbh i anledningen af Ferraris 70 års jubilæum.

COOL CAR RACE

Cool Car Race kom forbi Kbh. med et imponerende felt af vilde biler - alle i jagten på at samle ind i den gode sags tjeneste.

FOCD

Danmarks mest eksklusive klub er samtidig også den sjoveste og vildeste. Passionen for Ferrari er fundamentet når Ferrari-folket slipper hestene løs.

LAFERRARI

Oplev LaFerrari der med sit smukke design, enorme V12 motor og teknologiske hybrid-system er den mest perfekte Ferrari. Når passion, frygt og respekt bliver til ét.

SUPERCAR SUNDAY

Ferroni tog en tur til Oliver's Garage i Skovshoved på en fantastisk sommerdag, hvor et stort antal superbiler var mødt op til nogle hyggelige timer.

NORDIC MEETING '16

Ferrari Owners Club fra Danmark, Norge, Sverige og Finland mødtes i København til et helt fantastisk arrangement. 84 deltagende Ferrari'er var med.

COOL CAR RACE

Årets udgave af Cool Car Race bragte deltagerne fra Aalborg-Hamborg og retur. Kom med på turen, hvor de vildeste superbiler deltog.

TISVILDELEJE

Det var en kølig sommertur til stranden i Tisvildeleje, men den skønne natur blev endnu smukkere fyldt med Ferrari, Lamborghini, Porsche m.m.

SERIE FIORANO

Ferrari F355 Spider Serie Fiorano blev den limiterede udgave af F355 Spider modellen - oplev den sjældne Ferrari, der er en del af en dansk samling.

CORNES

Ferrari 360 Challenge Stradale Cornes er navnet på den eksklusive serie af kun 25 producerede eksemplarer - nu er et af dem havnet i Danmark.

TESTAROSSA

Vi mødte den fantastiske hvide Ferrari Testarossa, der giver den ægte Miami Vice stil. Der er dømt hvidt jakkesæt og solbriller til chaufføren.

458 SPECIALE APERTA

Speciale Aperta er navnet på den åbne version af den limiterede udgave af Ferrari 458 - vi kom bag rattet af denne brutale Ferrari, der ikke er for børn.

LAMBORGHINI COUNTACH

Mød den brutale Lamborghini Countach, der med sit vanvittige design fanger alles øjne. Countach er ubetinget drømmebilen fra drengeværelset.

SCUDERIA SPIDER 16M

Ferrari Scuderia Spider 16M er en af de smukkeste biler fra Ferrari - og samtidig en af de mest rå. Det her er bilen, hvor ingen sover i passagersædet.

CHALLENGE STRADALE

Ferrari 360 Challenge Stradale er til dato Ferrari's mest brutale bil - og med den mest brutale lyd. Dette er absolut ikke en Ferrari til Strandvejs-ture.

348 GT COMPETIZIONE

Tag en Ferrari 348 og gør den så rå, at den ikke bør køre på gaden - så har du en Ferrari 348 GT Competizione. F40-sæder, pop-up lygter og gæller i siden - vi elsker den.

SPORTSCAR EVENT

Hvert år kører Sportscar Event et stort antal eksklusive biler i stilling i den gode sags tjeneste - og du kan få en tur i drømmebilen med højt tempo.

DEN SMUKKESTE SCUDERIA

Ferroni fik lov til at møde den absolut smukkeste Scuderia - oplev den smukke og rå Scuderia og se hvorfor en Ferrari ikke altid behøver at være rød.

DAMGAARD-NIELSEN

Damgaard-Nielsen introducerede Ferrari til danskerne - læs historien om en karriere der tæller alt fra import af fotoudstyr, luksusbåde og superbiler.

FERRARI F430 SPIDER

Ferroni mødtes med Bildrømme til en test af den smukke F430 Spider - og til en  snak om Ferrari. Du kan selv komme med en tur bag rattet af denne Ferrari.

DINO ER DEN SMUKKESTE

Der findes ikke smukkere Ferrari end 246 GT Dino - oplev Dino'en og få historien om bilen der blev skeptisk modtaget, men havde en særlig plads hos Hr. Enzo.

AALHOLM UNDER HAMMEREN

Aalholm Slot satte sin store samling af historiske biler under hammeren på en større auktion. I samlingen var også to helt unikke Ferrari'er.

FANTASTISKE ITALIA

Ferroni tog denne smukke gule 458 Italia på gaden til en test - og bag rattet bliver man hurtigt overbevist om, at 458 Italia er tæt på at være den perfekte Ferrari. 

DET HANDLER OM PASSION

Oplev en imponerende dansk garage der tæller noget af det fineste fra Ferrari. F40, Enzo, Testarossa og ikke mindst den smukke 458 Italia.