FERRARI F355 SPIDER SERIE FIORANO

FERRONI | Okt 2021

 

Ferrari F355 Spider Serie Fiorano har før fundet vej til Ferroni.dk, men denne gang er det med et helt unikt og stærkt limiteret eksemplar - 1 af kun 3 producerede eksemplarer.

Ferrari præsenterede den limiterede Serie Fiornao version på Geneva Auto Show i 1999 - og samtlige 100 eksemplarer blev tiltænkt det amerikanske marked. Samtlige 100 eksemplarer blev udstyret med en lille identifikationsplade på instrumentbordet. Men efterfølgende dukkede der nogle velhavende europæere op hos Ferrari - de var alle meget interesseret i den stærkt limiterede F355 Serie Fiorano. Hvor der er penge og gode kunder af huset, er der vilje. Ferrari tilbød at producere yderligere 4 eksemplarer af den eksklusive F355 Serie Fiorano til det Europæiske marked - men uden den særlige og eksklusive identifikationsplade på instrumentbordet. Ferrari forblev tro mod kunderne på det amerikanske marked og den limiterede produktion af kun 100 eksemplarer - men kunne samtidig tilfredsstille sine stenrige Europæiske kunder. Ferrari måtte i værkstedet igen og med 4 nye diskrete Serie Fiorano eksemplarer, var der skabt 4 helt unikke EU-eksemplarer. Et enkelt emsemplar blev produceret som højrestyret og sendt til kunden i Sydafrika, mens de 3 resterende endte i Schweiz.

Dette helt fantastiske eksemplar i grigio titanio - med den smukkeste mørkerøde kabine, er netop havnet i en samling side om side med 3 af sine amerikanske brødre. Med sin oprindelige Eu-status og helt unikke historie, så er der ikke tale om nogen uægte søn pga. den manglende identifikationsplade - tværtimod. Dette er ubetinget et samlerobjekt for kendere.

Læs historien om da F355 Serie Fiorano fandt vej til Ferroni.dk - Se mere her >> Ferrari F355 Serie Fiorano.