FERRONI

NYHEDER & LINKS

2019

Ferroni.dk giver dig en masse spændende links til Ferrari-nyheder, konkurrencer med Ferrari i centrum, præsentationer af nye modeller, test af diverse modeller, event-opdateringer, dansk Ferrari-motorsport, biler til salg, historien om udvalgte billeder og meget mere.

BM TEST| Ferrari 550 Maranello

19. feb. 2019 - Oplev da Bilmagasinet fik solstik og kaldte Ferrari 550 Maranello for "en af de smukkeste Ferrari'er, der nogensinde er blevet bygget".

Se mere ...

FERRONI | I nye linjer

1. feb. 2019 - Vi har bygget lidt om på Ferroni.dk. Vi har samlet alle vores artikler og tilhørende store gallerier, så du nu finder dem under samme link i EKSKLUSIV. Vores GALLERI bliver lidt mere eksklusivt med udvalgte billeder af Ferrar's mange smukke design-detaljer. 

PÅ GADEN  NU | Ferrari 488 Pista

7. jan. 2019 - Formula Automobile har netop kunnet levere den første Ferrari 488 Pista til en dansk kunde - og hvilket smukt eksemplar i Bianco Sanae og med stribe i Blu Scozia og Argento Nurburgring.

Se mere ...

SET TIL SALG | Ferrari 458 Spider

1. jan. 2019 - Ferrari 458 Spider er en yderst populær til flexleasing - og dette helt igennem rå eksemplar i Silverstone grey og med Cuoio læder kan blive din til sæson 2019 via Granturismo Cars.

Se mere ...

FERRONI | 2019

1. jan. 2019 - Vi håber du er kommet rigtig godt ind i 2019, for der venter med garanti endnu et fantastisk år. Vi har allerede masser af spændende ting i posen mærket med Ferrari.

Se mere ...