STRØJER SAMLINGEN

FERRONI | juni 2017

 

Det er efterhånden en fast tradition, at Jørgen Strøjer slår dørene op til sin imponerende samling alle tirsdage i juli måned - så turen gik selvfølig mod det gamle teglværk igen i år.

For dem der ikke kender Strøjer samlingen - og ikke har læst tidligere artikel - så er det en yderst imponerende privat samling af luksusbiler af den fineste klasse - Ferrari, Bentley, Rolls Royce, , Lamborghini, Bugatti, Porsche, Aston Martin - de er der alle sammen. Og i et antal du ikke vil se større andet sted i Danmark - og der er absolut ingen museums-stemning over dette sted...!

Samlingen omfatter alt fra unikke samlerobjekter af klassike biler, racingbiler og ikke mindst flere superbiler. Har du ikke oplevet denne private samling, så er det bare med at komme afsted - du vil med garanti blive mere en overrasket over hvad denne samling indeholder - og ikke mindst antallet af de enkelte mærker - og samlingen får jævnligt nye biler til mens enkelte sælges videre.

Denne dag havde samlingens ejer - Hr. Jørgen Strøjer valgt, at det skulle være i ægte Ferrari-stemning. Ferrari Owners Club Denmark var inviteret og de fyldte hurtigt pladsen op foran de smukke haller, der udgør Strøjer samlingen. Side om side stod de mange Ferrari-modeller, der dækkede alt fra California og 458 Italia og til de mere klassiske modeller som 308 GTS og Dino. De mange Ferrari'er trak beundrende blikke fra de mange deltagende gæster.

Strøjer har som bekendt selv en imponerende samling af smukke Ferrari'er - desværre er flere af dem ikke helt, hvad de giver sig ud for, da de er såkaldte replications - altså en unik Ferrari model bygget på diverse Ferrari dele. Strøjer luftede på dagen en af sine biler - en Ferrari 250 TR, der kaster en imponerende larm af sig. Alt i alt blev det til en fantastisk Ferrari-dag i det sydfynske - takket være den altid underholdende Hr Jørgen Strøjer.