FERRONI

DRØMMER DU OM AT KØRE FERRARI?

Ferroni.dk giver dig her guiden til at komme ud og køre i din drømmebil som fx Ferrari, Lamborghini, Porsche og mange flere - både med mulighed for at komme bag rattet og med plads i passagersædet. Du kan faktisk opfylde drømmen til overkommelig priser - og du kan finde biler til enhver lejlighed. Bryllup, konfirmation, polterabend, fødselsdag eller bare få den fedeste oplevelse. 

KOM BAG RATTET AF DIN DRØMMEBIL.

Opfylder du udbydernes betingelser - læs dem nøje før booking - så har du mulighed for at få en oplevelse for livet i din drømmebil - og der er masser af lækre Ferrari-modeller på markedet.

Turene kan afvikles både på bane og på offentlig vej - alt efter hvad oplevelsesturens formål er. Der findes flere gode og professionelle udbydere på markedet af disse ture, men sørg for at læse jeres indgåede aftale igennem, så du har råd til en uventet kørefejl af dig selv - det er dyre biler der leges med! Bag rattet er du garanteret en oplevelse, du aldrig glemmer!

TAG PALDS I PASSAGERSÆDET!

Mærk suset når en potent superbil lukker op for samtlige hestekræfter - og der bag rattet sidder en dygtig chauffør, der lige præcis ved hvordan, den potente superbiler yder sit optimale. Den oplevelse kan du få både på bane - og under lovlige forhold på offentlig vej. Går du efter at opfylde denne drøm af en oplevelsestur, så er der hvert år masser af events, hvor du kan købe dig til denne oplevelse - se vores EVENTS

Ture med plads i passagersædet er optimalt for den unge bilentusiast ved fx konfirmation, fødselsdag eller som baneoplevelse.

EKSEMPLER PÅ DANSKE UDBYDERE

FOCD  -Vores favorit!

Ferrari Owners Club Denmark er samlingspunkt for mange danske Ferrari-ejere. Forespørg direkte på din drømmetur.

BILDRØMME  -Vores favorit!

Udbyder af et kæmpe udvalg af både Ferrari, Lamborghini, Porsche m.m. til enhver lejlighed. Find drømmebilen her.

P1 APEX

Tilbyder drømmeture bag rattet, hvor du får en oplevelse for livet. Kør i biler fra Ferrari, Lamborghini, Porsche m.m.

KØR FERRARI PÅ FERIEN

Er du på ferie i Italien, så kan du få den vildeste oplevelse i nogle af de nyeste modeller fra Ferrari - og udbyderne er ikke bange for, at lade dig afprøve hvad en potent Ferrari kan præstere i hjemlandet.

PITLANE RED PASSION

Italien

Oplev et imponerende udvalg fra Ferrari på din ferie til Maranello i Italien - og kom bag rattet til en fantastisk tur.

PUSH START

Italien

Oplev et imponerende udvalg fra Ferrari på din ferie til Maranello i Italien - og kom bag rattet til en fantastisk tur.

MOTORSPORT MARANELLO

Italien

Oplev et imponerende udvalg fra Ferrari på din ferie til Maranello i Italien - og kom bag rattet til en fantastisk tur.