FERRONI

OM FERRONI  

Ferroni.dk er skabt af Neroes Photo på baggrund af en stor passion for Ferrari - herunder særligt biler der har en dansk historie. Med en lang og imponerende racinghistorie - og med en produktion er verdens fineste og mest tekniske super- og hypercars, så skaber Ferrari en passion hos millioner af mennersker verden over - hos piger og drenge - store som små. Denne passion bringer vi videre med Ferroni.dk. På sitet kan du opleve vores store eksklusive galleri kun med egne billeder, egne eksklusive artikler om private samlinger, udvalgte modeller og m.m, top links til de bedste nyheder, en eventkalender hvor du finder de bedste events med superbiler - og ikke mindst så har vi Danmarks eneste oversigt over lejemuligheder af superbiler i Danmark.

Ferroni.dk har et eksklusivt samarbejde og venskab med nogle fantastiske mennesker, der alle besidder samme passion for Ferrari - og Ferroni.dk er netop skabt med stor hjælp fra disse personer, der også stiller deres imponerende biler til rådighed for artikler og billeder.

Vi opdaterer løbende med nye og spændende billeder og artikler - har du idéer eller særlige ønsker til emner på Ferroni.dk - så vil vi med glæde forsøge at opfylde dem.

Der er copyright på alle billeder samt alt tekst vist på Ferroni.dk - men ønsker du at gøre brug af et eller flere billeder, kan dette altid lade sig gøre - dog kun efter skriftlig aftale. Enkelte billeder under Nyheder og Leje tilhører som udgangspunkt dem der linkes til.

KONTAKT OS

FERRONI

LAMBORGHINI FINDER OGSÅ VEJ TIL FERRONI.DK

Vi er passioneret for Ferrari - men giver dig også enkelte billeder af eksklusive mærker som fx. Lamborghini, Maserati og Koenigsegg