FERRONI

OM FERRONI

It's all about passion!

Ferroni.dk er skabt af Neroes Photo på baggrund af en stor passion for Ferrari - herunder særligt biler der har en dansk historie.

Med en lang og imponerende racinghistorie og produktion af verdens fineste og mest tekniske super- og hypercars, så skaber Ferrari en passion hos millioner af mennersker verden over - hos piger og drenge - store som små. Vi er vilde med at bidrage til denne passion - og vi giver dig en masse spændende artikler og tilhørende gallerier. Oplev eksklusive private samlinger, udvalgte modeller og meget mere.

Vi giver dig også de bedste links til spændende nyheder, en eventkalender hvor du finder de fedeste events med superbiler - og ikke mindst så har vi Danmarks eneste oversigt over lejemuligheder af bl.a. Ferrari og Lamborghini i Danmark.

Ferroni.dk har et eksklusivt samarbejde og venskab med nogle helt fantastiske mennesker, der alle besidder samme passion for Ferrari - og Ferroni.dk er netop skabt med stor hjælp fra disse personer, der også stiller deres imponerende biler til rådighed for artikler og billeder. Et Specielt tak til Ferrari Owners Club Denmark og deres medlemmer.

Der er copyright på alle billeder og alt tekst vist på Ferroni.dk - men ønsker du at gøre brug af et eller flere billeder, kan dette altid lade sig gøre - dog kun efter skriftlig aftale. Enkelte billeder under Nyheder, Leje af Ferrari og Blog - tilhører som udgangspunkt dem der linkes til.

Ferroni.dk er ikke en del af Ferrari Danmark, Ferrari S.p.A. eller Ferrari Owners Club Denmark.

KONTAKT OS

FERRONI

LAMBORGHINI FINDER OGSÅ VEJ TIL FERRONI.DK

Vi er passioneret for Ferrari - men vi lader også andre lukseriøse bilmærker snige sig ind på Ferroni.dk - som fx Lamborghini.