FERRARI PORTOFINO

FERRONI | December 2019

 

Portofino er en af de smukkeste havnebyer i verden - beliggende i Italien og omgivet af krystalblåt vand og fantastiske farverige bygninger. Byen har historie tilbage til 1100-tallet, hvor fiskeri var det dominerende erhverv - i dag er den smukke havneby et yderst eksklusivt feriested hvor de rige ynder at slappe af. Ferrari Portofino er med sin frontliggende og det mindre bagsæde den perfekte reviera-racer, så at bære navnet Portofino er velfortjent.

Ferrari Portofino afløser California T og har fået mere kabineplads i den smukke 2+2. Motoren er en 3,9 L V8 der yder hele 600 HK og går fra 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder - topfarten rammer du ved 320 km/t, men så bliver der også leveret luftskifte i kabinen, hvis taget er nede. Og netop taget kan nu foldes på den mest elegante måde ved op til 50 km/t.

Dette smukke eksemplar af Ferrari Portofino er netop leveret til en dansk ejer - og efter vores møde med Portofino'en er vi ikke i tvivl - Portofino har nogle fantastiske smukke detaljer. California kunne godt virke lidt tung i sit design, men her har Portofino iklædt sig de smukkeste italienske linjer. Vi glæder os til at se dette smukke eksemplar på de danske veje til den kommende Ferrari-sæson.

Et stort tak til ejeren af det fantastisk eksemplar af Portofino for at stille bilen til rådighed.