SUPERCARS CLUB ARABIA I KØBENHAVN

FERRONI | august 2016

Mød den eksklusive arabiske klub der kørte gennem Danmark på turen fra Stockholm til Monaco.

Supercars Club Arabia er ikke en hvilken som helst klub - det er klubben for ejere af nogle af verdens fineste superbiler og hyperbiler. Her samles de til flere spændende rejser - bl.a. gennem Europa. Når vi snakker biler - så er det den absolutte elite. LaFerrari, Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Lamborghini Aventador SV og mange flere - her er dømt luksus for alle pengene.

Årets tur fra Stockholm til Monaco - Scandiera 2016 - lagde i år vejen forbi Danmark. Samtlige deltagende biler gjorde holdt for natten på det eksklusive Hotel Bella Sky. De mange eksklusive biler ankom først på aftenen og der var masser af lækkerier for de bil-interesserede. Blandt årets deltagende biler var flere Lamborghini Aventador SV, en Ferrari F12, et par Ferrari FF, McLaren, Aston Martin og ikke mindst en imponerende Porsche 918 Spyder. De mange deltagere var ikke sene til at vise bilerne frem og lade de mange mennesker opleve lyden fra de eksklusive biler.

En af de biler der fik ekstra opmærksomhed, var en gul Zenvo TSR, der ankom som den sidste til Bella Sky. Zenvo'en blev kørt af den danske direktør for mærket, og skulle fremvises for de mange pengestærke og bilglade deltagere. I bedste Zenvo-stil gled den potente bil ind på det aflukkede område og ramte kantstenen med et ordentligt brag under parkeringen. Den store frontgrill der elegant flyver lavt foran Zenvo'en, kunne desværre ikke holde til den knap så elegante parkering. Zenvo forstår altid at skabe lidt ekstra opmærksomhed.

Den Potente Zenvo blev dog stadig præsenteret for de mange deltagere, der alle viste stor interesse for den danske racer. Dagen efter var de interesserede deltagere inviteret ned forbi produktionslokalerne i Præstø til en yderligere præsentation af Zenvo. Om det lykkedes at sælge en Zenvo er ukendt, men der er ingen tvivl om, at det er blandt disse mennesker en køber skal findes til den eksklusive og meget dyre Zenvo.