SUPERCAR SUNDAY 2019

FERRONI | maj 2019

 

Vi elsker det helt uofficielle Supercar Sunday, der kan opleves på den klassiske AJ tank på havnen i Skovshoved. Bilmagasinet er initiativtager til det hyggelige arrangement, der hver søndag i sommerhalvåret samler et stort antal superbiler til "spark' dæk træf". Vi opdaterer galleriet året igennem fra Supercar Sunday 2019 - så glæd dig til flere spændende billeder.

Supercar Sunday

Supercar Sunday 30/6 2019

Denne søndags Supercar Sunday blev noget af en oplevelse for de fremmødte - både ejere af forskellige superbiler og de mange bil-interesserede deltagere, der blot ville nyde de mange eksklusive biler. En af de mere spændende Ferrari'er denne søndag, blev en ganske unik rød Scuderia med gule striber - en bil, der er helt ny på de danske veje. Men dagens ubetingede mest populære bil blev den store "Batmobil" i det mest vanvittige rå design. Bilen er udstyret med en potent Lamborghini-motor, der kaster en brutal lyd bagud. Bilen har tidligere kunnet opleves ved Gumball 3000.

Supercar Sunday 19/5 2019

Endnu en hyggelig søndag med Supercar Sunday i Skovshoved - og traditionen tro kunne et stort felt af superbiler opleves side om side på den gamle tankstation. Ferrari, Lamborghini, Porsche, Viper og en helt igennem fantastisk Bentley havde taget turen til det altid hyggelige arrangement.

Supercar Sunday 5/5 2019

Årets første Supercar Sunday foregik traditionen tro på AJ tanken i Skovshoved med Bilmagasinet og Olivers Garage som værter. Den gamle tankstation var fra start af fyldt med de vildeste superbiler, der fyldte pladsen i stort antal. Lamborghin Huracan i hele 4 eksemplarer, Ferrari F12 Berlinetta og 458 Spider, Mercedes AMG GTS og mange flere var blandt de vilde biler, der stod side om side - men dagens ubetingede mest spændende bil blev den ældre men helt igennem fantastiske hvide Lamborghini Countach.