Nyheder

Oplev spændende nyheder med Ferroni.dk

 

 

 

 

 

 

Få spændende links til de bedste nyheder med Ferrari i centrum!

Ferrari Purosanque

15. sep 2022 - Ferrari har netop præsenteret deres nye model - Ferrari Purosanque. Dette er Ferraris første 4-dørs model, men hvad er Purosanque egentlig for en størrelse. Ferrari hævder, at det ikke er en SUV - så Purosanque bliver måske mere en hævet GT'er. Hører Purosanque til i Ferraris modelprogram - og jagter Ferrari blot de samme kunder, der køber Lamborghini Uros og Aston MArtin DBX - det må være op til den enkelte at vurdere. Purosanque har allerede de første ventende danske kunder. 

 

Se mere ...

Copenhagen Historic Autoshow

30. juli 2022 - Copenhagen Historic Grand Prix åbner den fantastiske by-bane i weekenden d. 5.-7. august ved Bellahøj Park. I år kan CHGP præsentere deres nye arrangement under weekendens event. Copenhagen Historic Autoshow byder på et imponerende felt af eksklusive og imponerende biler, der alle vil være udstillet - men også indtage banen til nogle hurtige omgange. Ferrari, Aston Martin, Lamborghini og mange flere fantastiske biler deltager.

 

Se mere ...

Race for Riget

27. juli 2022 - Copenhagen Historic Grand Prix finder sted i weekenden d. 5.-7. aug 2022 - og i den forbindelse kan du også opleve Race for Riget. Her kan du købe dig til turen i din drømmebil og opleve den få vredet øret om på den spændende by-bane, der danner ramme om CHGP. Men vigtigst af alt - så støtter du et godt formål - nemlig BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet. Se feltet af drømmebiler i linket.

 

Se mere ...

Ole Damgaard-Nielsen er gået bort

3. juli 2022 - En fantastisk person og imponerende erhvervsmand, Ole Damgaard-Nielsen er gået bort. Ole Damgaard-Nielsen var manden, der fik Ferrari til Danmark - via stædighed og ægte dansk købmandsskab. Men erhvervshistorien tæller meget mere end Ferrari - Ole Damgaard-Nielsen har importeret og solgt alt fra fotoudstyr, biler og både. Læs vores tidligere artikel om Ole Damgaard-Nielsens vej fra fotohandler til Ferrari- og Maserati-importør i linket. Ære være hans minde.

 

Se mere ...

3 x Ferrari under hammeren

17. juni 2022 - Hele tre Ferrarier kommer under hammeren d. 25. juni 2022 hos Campen Auktioner. Det drejer sig om en 348 Spider fra 1994, en Testarossa fra 1991 og ikke mindst en 330 GT fra 1964. Er du interesseret i en af de tre Ferrarier, så er det muligt at afgive bud hos Campen Auktioner.

 

Se mere ...

Monza SP2 til Sportscar Event

6. juni 2022 - Denne fantastiske Ferrari Monza SP2 lander til Sportscar Event 2022 på Jyllandsringen, hvor du kan købe dig til en tur - en chance der næppe kommer igen..! Monza SP2 er udstyret med en 6,5L V12 med hele 789 HK! Prisen er kun 2500 dkk for en tur på Jyllandsringen - og så støtter du verdens bedste formål - Børnecancerfonden.

 

Se mere ...