NYHEDER

Få spændende nyheder omhandlende Ferrari.

 

 

 

Få spændende nyheder omhandlende Ferrari. Vi kigger på nye modeller, udvikling, events og meget mere ...

Ferrari 296 GTS

20. apr 2022 - Ferrari har netop præsenteret den topløse version af Ferrari 296, der får tittelnavnet GTS. Ferrari 296 GTS er udstyret med en potent V6 motor, der kan sende den topløse Ferrari mod topfarten på hele 330 km/t. - og de første 100 km/t er tilbagelagt på beskedne 2,9 sekunder. Taget vippes bagover via et enkelt punkt, som det kendes fra Ferrari 575 Superamerica. Ferrari 296 GTS får dansk præmiere senere på året.

 

Læs mere ...

My Garage opfører biltårn

16. apr 2022 - My Garage har gennem årene skabt et helt fantastisk bil-univers, der danner ramme om nogle af de mest eksklusive biler i verden. My Garage har af flere omgange udvidet og bygget til på det gamle tæppelager, der i dag huser alt fra Ferrari, Rolls Royce og McLaren. My Garage har planer om endnu en tilbygning, hvilket vil ske med bl.a. et imponerende biltårn samt kontorbygning. Biltårnet skal danne ramme om de eksklusive biler, som My Garage opbevarer for kunder og andre virksomheder og skal give yderligere 70 helt eksklusive pladser til drømmebilerne.

 

Læs mere ...

Formula Automobile køber Autoropa

10. feb 2022 - Johnny Laursen der er manden bag Formula Automobile, har erhvervet sig 67% af ejerskabet af Autoropa, der er svensk Ferrari-importør og forhandler - og bliver dermed partner med Martin Nelson. Formula Automobile kan dermed indtage titlen som Ferrari-importør og forhandler i Danmark, Norge og Sverige. Hvorvidt Autoropa forbliver under sit brand, eller skifter navn til Formula Automobile, er indtil videre uvist. Autoropa har afdelinger i både Malmø og Stockholm.

 

Læs mere ...

Ferrari Nordic Meet

6. feb 2022 - Ferrari Nordic Meet afholdes i 2022 med Danmark som vært - og vil kunne opleves i Nordsjælland i weekenden d. 10.-12. juni 2022. Nordic Meet vil samle mere end 150 deltagende Ferrari'er fra alle de nordiske lande, så der vil blive masser at kigge på for de Ferrari-interesserede danskere. Glæd dig til en masse spændende billeder her på Ferroni.dk

 

Læs mere ...

EKSKLUSIV

Gå på opdagelse i vores eksklusive artikler og gallerier, der byder på en masse spændende og eksklusive biler af mærker som Ferrari, Lamborghini og meget mere.

Se mere ...

Masser af Ferrari!

Formula TV leverer de fedeste og mest passionerede videoer direkte fra Ferrari Danmarks skatkammer.

Se mere ...