OPLEV FERRARI

 

Kunne du tænke dig at opleve Ferrari på tætteste hold? - så giver vi dig her en spændende eventkalender, hvor der er garanti for at opleve Ferrari m.m.

Kom ind i en verden af superbiler

Hvert år byder Danmark på en masse spændende arrangementer, hvor der er garanti for at opleve en masse eksklusive biler - både i udstilling, race og meget mere. Vi opdatere løbende vores eventkalender med nye arrangementer. Vi lister båder arrangementer med superbiler, klassiske biler, vintage biler og meget mere - arrangementerne er nøje udvalgt ud fra, at vi ved du med garanti vil få en fantastiske oplevelse med hele familien.

EVENTKALENDER

 

Oplev årets fedeste events med garanti for at se en masse Ferrari.

Nordic Meet 2022

Årets bedste event 2022!

Oplev det store galleri fra Nordic Meet 2022

Nordic Meet galleri

Ferrari Owners Club Denmark

Hos Ferrari Owners Club Denmark kan du komme i kontakt med et stort antal Ferrari-ejere i Danmark, hvor du kan forespørge direkte på at få opfyldt drømmeturen.

Oplev mere ...

Få en ægte oplevelsestur i en potent Ferrari

Drømmer du om at komme bag rattet af en ægte fuldblodsracer - eller er drømmen at komme med i passagersædet, når du holder din helt store dag - konfirmation, bryllup, jubilæum eller anden mærkedag - så giver vi dig her den absolut bedste løsning for at opfylde drømmen. 

Ferrari Owners Club Denmark og firmaet BilDrømme er vores absolut bedste bud på at få opfyldt drømmen om en Ferrari på din store dag. Besøg deres website og fortæl om dine ønsker for en drømmetur.

Ferrari Owners Club Denmark og Bildrømme.dk

Oplev imponerende bilsamlinger.

Danmark byder på få men yderst eksklusive offentlige bilsamlinger, hvor du kan opleve nogle af verdens fineste biler side om side.