Classic Car Festival

K. W. Bruun og Classic Car House inviterede til Classic Car Festival på Sorgenfri Slot. Mere end 850 deltagende køretøjer fra alverdens bilmærker. Ferroni.dk fandt de smukkeste deltagende Ferrarier.

 

 

 

 

Classic Car Festival

K. W. Bruun og Classic Car House inviterede til en fantastisk dag på Sorgenfri Slot med mere end 850 deltagende klassiske biler.

På en af årets varmeste dage åbnede Sorgenfri Slots deres imponerende park til mere end 850 klassiske biler - sommersolen kastede fra morgenstunden af varme stråler udover de mange deltagende køretøjer, som alle stod side om side på smukkeste vis. Classic Car Festival har ikke mange år på bagen, men deltagerantallet er vokset markant år for år - det samme er antallet af besøgende gæster. Allerede ved åbningen kl. 10 var parken tæt pakket af de mange glade gæster, der alle var kommet for at nyde de mange smukke køretøjer, for der var biler for enhver smag og med relation til mange gamle minder.

 

Classic Car Festival formår at samle biler fra alle verdenshjørner - brutale amerikanere, smukke italienere, æstetiske englændere, solide tysker og meget mere.. Ferroni.dk gik på jagt efter de deltagende Ferrarier, hvor især en markerede sig - den guldfarvede Ferrari 250 GTE fra 1962 der løb med titlerne "Dagens italiener" og "Classic Car House Award". Stort tillykke til ejeren! Oplev galleriet hvor vi fandt dagens smukkeste italienere med mere.