La passione

La passione - Ferroni er et selvstændigt dansk medie med fokus på eksklusive italienske biler.

 

 

 

 

La passione

Passionen for eksklusive italienske biler.

Ferroni.dk er et selvstændigt dansk medie, der er bygget på passionen for eksklusive italienske biler. Oplev eksklusive artikler med store gallerier hvor passionen er grundstenen. Ferroni samarbejder ydmygt med nogle af Danmarks mest passionerede ejere af eksklusive italienske biler - og netop deres passion bringes videre på Ferroni.dk. Historien, designet, lyden og fællesskabet er dét, der danner passionen omkring de eksklusive italienske biler - prisen på passionen afslører vi ikke.

Ferrari

Ferrari er grundstenen på Ferroni.dk - men du kan også opleve andre eksklusive biler i artiklerne og galleriet som fx Lamborghini, Maserati, Porsche og mange flere.

 

 

 

Med et fantastisk netværk er vi stolte af at kunne bidrager med billeder og artikler til bl.a. Ferrari Owners Club Denmark, Copenhagen Historic Grand Prix, Superior magazine og Formula TV.

Kør de vildeste superbiler

Drømmer du om at komme med i passagersædet eller bag rattet af din drømmebil, så giver vi dig her vejen til en fantastisk oplevelse. Om det er til konfirmationen, brylluppet, fødselsdagen eller en anden stor dag, så er det aldrig umuligt at kombinere den store dag med en lækker bil-oplevelse. Ferrari, Lamborghini, Porsche og mange flere superbiler er tilgængelige for leje til den store dag. Via viste links kan du finde din drømmebil.

Ferrari Owners Club Denmark - Book A Classic - P1 Apex

Bilevents med garanti for masser af eksklusive superbiler - hvor du også kan opfylde drømmen om en tur i en superbil.

Sportscarevent

 

Instagram

Følg os på Instagram