La passione

 

La passione - Ferroni er et selvstændigt dansk medie med fokus på eksklusive italienske biler.

 

 

 

 

La passione

Passionen for eksklusive italienske biler.

Ferroni.dk er et selvstændigt dansk medie, der er bygget på passionen for eksklusive italienske biler. Oplev eksklusive artikler med store gallerier hvor passionen er grundstenen. Ferroni samarbejder ydmygt med nogle af Danmarks mest passionerede ejere af eksklusive italienske biler - og netop deres passion bringes videre på Ferroni.dk. Historien, designet, lyden og fællesskabet er dét, der danner passionen omkring de eksklusive italienske biler - prisen på passionen afslører vi ikke.

Ferrari

Ferrari er grundstenen på Ferroni.dk - men du kan også opleve andre eksklusive biler i artiklerne og galleriet som fx Lamborghini, Maserati, Porsche og mange flere.

 

 

 

Med et fantastisk netværk er vi stolte af at kunne bidrager med billeder og artikler til bl.a. Ferrari Owners Club Denmark, Copenhagen Historic Grand Prix, Superior magazine og Formula TV.

Lej en Ferrari - og oplev ægte italiensk fuldblod!

KONFIRMATION - BRYLLUP - FØDSELSDAG - FILM - UDSTILLING - MUSIKVIDOER M.M.

Drømmer du om at komme med i passagersædet i en Ferrari, så giver vi dig her vejen til en fantastisk oplevelse. Om det er til konfirmationen, brylluppet, fødselsdagen eller en anden stor dag, så er det aldrig umuligt at kombinere den store dag med en lækker bil-oplevelse.

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at komme bag rattet i en Ferrari via vores samarbejdspartnere - der er kun mulighed for ture i passagersædet samt leje til udstilling, film, musikvideoer og lign.

Drejer det sig om film, videoer eller udstilling så kontakt Team Ferroni.dk  på mail via: ferronicars@hotmail.com

Ønsker du at leje en Ferrari til dit private arrangement, så kan du kontakte den danske Ferrariklub via følgende link:

Ferrari Owners Club Denmark