Nordic Meet 2022

Skri

 

 

 

 

 

Ferrari Owners Nordic Meet 2022

De danske værter sikrede et brag af en Ferrari-fest ved årets Nordic Meet for de skandinaviske Ferrari-klubber.

 

Med to års forsinkelse kunne Ferrari Owners Club Denmark endelig byde velkommen som værter til årets Nordic Meet for de skandinaviske Ferrari-klubber. Det var med store forventninger fra de mange deltagende medlemmer, at de fire klubber endelig kunne mødes i Helsingør til et brag af en Ferrari-fest - og det var ikke kun medlemmer af Ferrari Owners Club Denmark, Norway, Finland og Sweden, der var inviteret - men alle med passion for Ferrari kunne få del i den store Ferrari-fest. Fredag samledes det store felt af Ferrarier på pladsen ved Kulturværftet i Helsingør, og her kunne de mange smukke biler nydes i høj sol og med Kronborg som baggrund. Helsingørs borgmester, Benedikte Kiær bød de mange fremmødte Ferrari-ejere og gæster velkommen til en weekend med masser af italienske superbiler, der kunne nydes i og omkring den gamle købstad fra fredag til søndag. Præsidenten for Ferrari Owners Club Denmark, Joachim Holm bød på bestyrelsens vegne velkommen til et fantastisk Nordic Meet 2022, hvilket blev startskudet på et af de største arrangementer i de nordiske Ferrari-klubber nogensinde.

 

Hotel Marienlyst dannede de eksklusive private rammer om Nordic Meet 2022, men på pladsen foran strandhotellet kunne man opleve den store samling af de mange deltagende Ferrarier - og hvilket fantastisk syn. SF90 Stradale, 296 GTB, 488 Pista Spider, Testarossa og ikke mindst en "one-off" 360 Challenge Stradale Spider kunne opleves side om side på p-området ved Marienlyst.

 

Lørdag kunne det store felt af Ferrarier opleves i parade-kørsel gennem Helsingørs gader, hvor begejstringen ingen ende ville tage blandt de fremmødte beundrere af de mange italienske hestekræfter. I seks store grupper gled de mange fantastiske Ferrarier gennem byens centrum eskorteret af motorcykler. Efter en fantastisk velkomst i Helsingør gik turen videre mod Hellebæk og Hornbæk, inden feltet mødtes ved Formula Automobile i Lyngby. Resten af Nordic Meet 2022 bød på privat gallafest for medlemmer af de nordiske Ferrari-klubber. Nordic Meet 2023 bliver med Sverige som værter d. 1.-3. september.

Ferrari

Det store antal fremmødte Ferrarier fyldte godt op på havneområdet ved kulturværftet - mere end 150 Ferrarier stod side om side til stor begejstring for Helsingørs borgere, tourister og Ferrari-interesserede gæster. Alt fra SF90 Stradale, 296 GTB og 458 Speciale Aperta var blandt de deltagende biler.

Oplev vores hele fem store gallerier fra Nordic Meet 2022 herunder - der også blev en fejring af Ferraris 75 års jubilæum. Åben gallerierne i stor format ved tryk på billederne.