LaFerrari Aperta

LaFerrari Aperta

Oplev den smukkeste LaFerrari Aperta.

 

LaFerrari Aperta - smukkere, vildere og mere eksklusivt bliver det ikke - og derfor er LaFerrari Aperta værdig til at markere Ferrari's 70 års jubilæum. LaFerrari Aperta er så eksklusiv, at folkene fra Ferrari selv har fundet sine kunder til denne fantastiske bil. Og det har været en benhård udvælgelse, hvor kun de mest passionerede og eksklusive kunder, har fundet vej gennem nåleøjet - og her hjælper det ikke at have flest penge. 209 eksemplarer er produceret og dermed, er det få biler, der er fordelt udover verden. Et enkelt sort eksemplar har fundet vej til Danmark, men vil desværre nok leve sit liv hengemt i en diskret privat samling.

 

Det smukke eksemplar på billederne mødte Ferroni.dk på Ring Knutstorp under Autoropa's store kundeevent. Den heldige ejer er den kendte sanger Per Gessle, der mest er kendt for, at være en del af bandet Roxette. Per Gessle er en fantastisk imødekommende person, der glædeligt fortæller om sin passion for Ferrari - og ikke mindst bruger sine biler til det de er bygget til - nemlig at få asfalt under hjulene. Per Gessle ejer også en coupé version af LaFerrari.

 

LaFerrari Aperta er tro mod sin bror, LaFerrari - og er designmæssigt ikke med de store ændringer. Udover det aftagelige tag-stykke, så er det mest markante dørene. LaFerrari's døre åbner ind over karrosseriet, hvor imod Aperta'ens døre åbner op og ud fra karrosseriet - samme funktion der kendes fra Lamborghini Aventador.

Nogle af de største ændringer findes i Aperta'ens karrosseri og undervogn. Pga Aperta'ens manglende tag har Ferrari været inde og foretage en række forstærkninger og opdateringer for at sikre, at Aperta'en opfører sig lige så stabilt som den lukkede version. LaFerrari Aperta er udstyret med et aftageligt foldetage, der manuelt foldes fra dør til dør. Det er også muligt, at udstyre LaFerrari Aperta med et helt tagstykke som på dette eksemplar af Per Gessle's. Dette kræver dog to personer at løfte af og montere under fronthjelmen på Aperta'en. LaFerrari Aperta har fået tilføjet et lille jubilæums-logo både mellem de to stole i kabinen samt på hver side foran baghjulene. En diskret farvet stribe markerer Aperta'ens F1-front og glider op langs kabinen og indrammer glasset over motoren.

Motoren er den samme som i den lukkede version. Ferrari's potente Hybrid-motor sender Aperta'en af sted fra 0-200 km/t på bare 7 sekunder - og topfarten er på voldsomme 350 km/t.

 

LaFerrari er ubetinget noget af det smukkeste fra Ferrari nogensinde - og ikke siden F50 har Ferrari turde sende åbne versioner af deres absolutte topmodeller på gaden. Per Gessle's LaFerrari Aperta er uden tvivl et af de flotteste eksemplarer, vi har set. Den smukke grå farve flankeret af de sorte hjul, gule syninger i kabinen og bunker af karbon gør denne Aperta helt igennem fuldendt. Vi elsker LaFerrari Aperta og sætter den direkte ind på en 1. plads.

OLALA

Den kendte svenske rock- og popsanger, Per Gessle - mest kendt fra duoen Roxette der storhittede i 90'erne - er en yderst passioneret Ferrari-samler. Dette fantastiske eksemplar af LaFerrari Aperta er en del af samlingen - og har plads ved siden af en næsten identisk LaFerrari.