CHGP 2022

 

 

 

 

CHGP 2022

Copenhagen Historic Grand Prix 2022 blev et brag af en fest med masser af superbiler.

 

Årets Copenhagen Historic Grand Prix blev endnu engang et brag af en klassisk motorsport-fest med masser af lækkert race, spændende udstillinger og ikke mindst et imponerende antal af nogle af verdens mest eksklusive biler. Hvert år er det et imponerende syn, når Bellahøj Park omdannes til en af verdens fedeste by-baner - og den medrivende racer-stemning fylder hele området. Både historiske og moderne racerbiler indtager banen med høje omdrejninger og en lyd, der ikke lader nogen tvivl om, at der er lagt op til ægte race gennem de spændende kurver, der udgør CHGP-banen. CHGP er ubetinget det fedeste motorsports-event, der nogensinde er præsenteret i Danmark. Med denne titel - så samles også Danmarks mest entusiastiske motorsportsfans, frivillige og professionelle racerkørere.

 

Copenhagen Historic Grand Prix bød vanligt på historisk race i de forskellige grupper - Royal Pro/Am, Youngtimer, Formel Junior og mange flere. Ikke mindst - så er indtager Race For Riget hvert år den spændende by-bane med et fantastisk felt af superbiler i den gode sags tjeneste. I år bød CHGP på et par nye opvisningsklasser - tre brutale drift-biler indtog banen, og fra start af var der et røgslør over hele banen til stor begejstring for publikum!

 

Selected Car Group havde sørget for en fantastisk udstilling af det bedste fra Ferrari og Porsche. "The Big 5" - 288 GTO, F40, F50, Enzo og LaFerrari stod for første gang i Danmark side om side ved en offentlig udstilling - men det blev vildere endnu. De fantastiske biler fra både Porsche og Ferrari indtog den varme asfalt og tog nogle hæsblæsende omgange på by-banen. Et syn der aldrig vil blive glemt - og formentlig kun er set enkelte gange før i verden.

 

Ferroni.dk indtog pitten og nød den fantastiske stemning - oplev de to gallerier og mærk pit-stemningen.