Vintage Steel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copenhagen Cruise & Meet 

Vintage Steel samlede igen i år et imponerende felt af de mest fantastiske biler til Copenhagen Cruise & Meet - bl.a. Jason Watts nye Ferrari.

 

En amerikansk skolebus, en Porsche i rally-spec, en ældre Highway Patrol car og ikke mindst Jason Watts nye Ferrari F355 GTS var blandt de fremmødte biler til årets Copenhagen Cruise & Meet, der i år startede ud ved Sibeliusgade i København. Inden aftenens cruise rundt i de københavnske gader, var der masser af tid til at nyde de mange fremmødte biler - i år var feltet dog ikke helt så stort som tidligere år - måske pga. vejret. Men trods de flyvske benzinpriser havde mange valgt at lufte deres klassiske biler, og Ferroni.dk tog turen omkring årets cruise for at opleve Jason Watts nye Ferrari F355 GTS fra 1998. Jason har netop erhvervet sig denne fantastiske F355, der med sin 381 hestes V8'er leverer en helt fantastisk lyd. Den sorte F355 med sort kabine er bevis på, at en Ferrari ikke behøver at være rød...! 

 

Elsker du lyden, duften og synet af de klassiske biler, så må du aldrig gå glip Vintage Steels events, når inviteres til cruise. Udover Jason Watts nye Ferrari F355 GTS kan du i vores galleri opleve lidt af aftenens fremmødte klassikere. Følg Vintage Steel for info om næste event.