Superbilstur 2018

Superbilstur 2018

Et imponerende felt ved årets superbilstur.

 

Der var lagt op til den helt store sommertur med et hav af superbiler, da Granturismo Cars og Ferrari Owners Club Denmark inviterede medlemmer og venner på årets fedeste superbilstur. Det store felt af superbiler mødtes midt på eftermiddagen ved Granturismo Cars hovedkontor i Albertslund og der var drømmebiler for enhver smag. Ferrari dominerede ubetinget feltet med et stort udvalg modeller - alt lige fra de klassiske 348 og Testarossa - og til de nyere modeller som 458 og California.

 

Den yderst påpulære superbilstur havde også tiltrukket andre spændende mærker end Ferrari. Der kunne opleves biler som den nyest Corvette, klassisk Jaguar E-type, et stort udvalg af forskellige Porsche modeller og ikke mindst potente modeller fra Lamborghini som Huracan og Gallardo. Aftenens dronning blev ubetinget den helt igennem imponerende og brutale hvide Lamborghini Countach.

 

Turen gik fra Albertslund og af en hyggelig strækning op til Helsingørs Madmarked - og rygterne om ankomst af de mange superbiler, havde bredt sig til store dele af Helsingør. Området ved Helsingør Madmarked blev hurtigt fyldt med mennesker, der ville se de mange fantastiske superbiler.