Ferrari 360 Challenge Stradale

Ferrari 360 Challenge Stradale

Det her er legetøj for store drenge! Ferrari 360 Challenge Stradale sparker benene væk under alle og efterlader nedsat hørelse.

 

Drej nøglen - tryk på start-knappen mellem sæderne og den brutale V8 motor bag dig springer i gang med et brøl, der kan få vinglassene til at rasle ned af bordene ved Café Victor. Ferrari 360 Challenge Stradale er ikke helt Ferrari'en du køber, hvis du planlægger at smide den foran Café Victor fredag eftermiddag eller cruise på Strandvejen i weekenden. Det er den simpelthen for brutal og rå til. Men har du dét alligevel i dig, så er det nok fordi, du ved, hvad Ferrari 360 Challenge Stradale er...! Det er vigtigt at forstå, at 360 Challenge Stradale ikke er en opgraderet 360 Modena - men en benhård Challenge racer, der har fået enkelte justeringer for at lege lovligt med de andre drenge på gaden.

 

Dette fantastiske eksemplar af Ferrari 360 Challenge Stradale er netop nu på lager hos leasingselskabet Granturismo Cars - og er klar til at teste modet hos en ny ejer. Den smukke sølvmatallik farve - og uden stribe - er lidt atypisk for 360 Challenge Stradale. Mest typisk er den smukke røde farve og den karakteristiske CS-stribe henover bilen - men den ser fantastisk ud i solens stråler. Lyden fra Challenge Stradale er noget af det mest rå Ferrari nogensinde har leveret til gadebrug - og når de 420 HK slippes løs, så mærkes det helt ind i centralnervesystemet. Her er der ingen kone eller børn, der falder i søvn på passagersædet...! Jeg elsker ubetinget Ferrari 360 Challenge Stradale og den er på alle måder en direkte favorit blandt Ferrari's mange fantastiske modeller.

 

Motor: 3,6 L V8 - 420 HK.

Topfart: 290 km/t.

0-100 km/t: 4,0 sekunder.

 

Pris: fra ca. 170.000 euro - for et godt eksemplar.

Den bedste lyd!

Ferrari 360 Challenge Stradale er ikke legetøj for børn! Det her er en af de mest rå gadebiler Ferrari nogensinde har turde sende på gaden - det kræver mod og evner at udfordre en 360 Challenge Stradale - og fejl afregnes kontant.

Det bedste ved Challenge Stradale er lyden - og hører du lyden af den nærme sig, når du nyder søndagen i din Boxster, så anbefaler vi af vifte med den hvide klud med det samme.