Ferrari Portofino

Opkaldt efter Italiens smukkeste havneby, så er Portofino på alle måder en smuk arvetager for California T. Dette eksemplar viser de fantastiske detaljer.

Ferrari Portofino

Ferrari Portofino er en af de smukkeste 2+2 fra Ferrari.

27. august 2019

 

Portofino er en af de smukkeste havnebyer i verden - beliggende i Italien og omgivet af krystalblåt vand og fantastiske farverige bygninger. Byen har historie tilbage til 1100-tallet, hvor fiskeri var det dominerende erhverv - i dag er den smukke havneby et yderst eksklusivt feriested hvor de rige ynder at slappe af. Ferrari Portofino er med sin frontliggende og det mindre bagsæde den perfekte reviera-racer, så at bære navnet Portofino er velfortjent.

 

Ferrari Portofino afløser California T og har fået mere kabineplads i den smukke 2+2. Motoren er en 3,9 L V8 der yder hele 600 HK og går fra 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder - topfarten rammer du ved 320 km/t, men så bliver der også leveret luftskifte i kabinen, hvis taget er nede. Og netop taget kan nu foldes på den mest elegante måde ved op til 50 km/t.

 

Dette smukke eksemplar af Ferrari Portofino er netop leveret til en dansk ejer - og efter vores møde med Portofino'en er vi ikke i tvivl - Portofino har nogle fantastiske smukke detaljer. California kunne godt virke lidt tung i sit design, men her har Portofino iklædt sig de smukkeste italienske linjer. Vi glæder os til at se dette smukke eksemplar på de danske veje til den kommende Ferrari-sæson.

 

Et stort tak til ejeren af det fantastisk eksemplar af Portofino for at stille bilen til rådighed.

Erkendelse

Portofino blev afløseren til California (T) - og man må sige, at Ferrari har fået tegnet nogle yderst smukke linjer op i forhold til forgængeren California. Det krævede også et nyt navn - og hvilket andet passer bedre end navnet på Italiens smukkeste havneby Portofino.