Superbilstur 2019

Superbilstur 2019

Ferrari, Lamborghini og Porsche var med i feltet til superbilsturen.

 

Ferrari Owners Club Denmark havde igen i år inviteret flere andre danske superbil-klubber til hygge og cruise. De mange superbiler mødtes sidst på eftermiddagen ved Ferrari Danmark's store eksklusive bilhus i Lyngby og satte senere kurs mod Helsingør Madmarked via den smukke rute af Strandvejen.

 

Det er ikke første gang, at de mange eksklusive bil-klubber samles for at dele passionen for de mange superbiler. Sidste år arrangerede FOCD og Granturismo Cars en lignende tur for de mange deltagere. Igen i år var feltet af superbiler helt igennem imponerende - udover de mange deltagende Ferrari'er, havde også et stort antal Porsche- og Lamborghini modeller sluttet sig til det store felt. En enkelt Corvette og en ældre Fiat Spider og Maserati, var også blandt de deltagende biler.

 

Helsingør tog igen i år imod de mange superbiler med stor begejstring. Desværre var vejrguderne ikke helt med det imponerende arrangement og de sorte skyer sørgede desværre for, at de mange superbiler fik en ufrivillig vask. Oplev de mange billeder fra det helt fantastiske arrangement.