Ferrari F355 Spider Serie Fiorano

Ferrari F355 Spider Serie Fiorano

Ferrari'en du ikke vidste eksisterede.

 

Ferrari F355 Spider Serie Fiorano har før fundet vej til Ferroni.dk, men denne gang er det med et helt unikt og stærkt limiteret eksemplar - 1 af kun 3 producerede eksemplarer.

 

Ferrari præsenterede den limiterede Serie Fiornao version på Geneva Auto Show i 1999 - og samtlige 100 eksemplarer blev tiltænkt det amerikanske marked. Samtlige 100 eksemplarer blev udstyret med en lille identifikationsplade på instrumentbordet. Men efterfølgende dukkede der nogle velhavende europæere op hos Ferrari - de var alle meget interesseret i den stærkt limiterede F355 Serie Fiorano. Hvor der er penge og gode kunder af huset, er der vilje. Ferrari tilbød at producere yderligere 4 eksemplarer af den eksklusive F355 Serie Fiorano til det Europæiske marked - men uden den særlige og eksklusive identifikationsplade på instrumentbordet. Ferrari forblev tro mod kunderne på det amerikanske marked og den limiterede produktion af kun 100 eksemplarer - men kunne samtidig tilfredsstille sine stenrige Europæiske kunder. Ferrari måtte i værkstedet igen og med 4 nye diskrete Serie Fiorano eksemplarer, var der skabt 4 helt unikke EU-eksemplarer. Et enkelt emsemplar blev produceret som højrestyret og sendt til kunden i Sydafrika, mens de 3 resterende endte i Schweiz.

 

Dette helt fantastiske eksemplar i grigio titanio - med den smukkeste mørkerøde kabine, er netop havnet i en samling side om side med 3 af sine amerikanske brødre. Med sin oprindelige Eu-status og helt unikke historie, så er der ikke tale om nogen uægte søn pga. den manglende identifikationsplade - tværtimod. Dette er ubetinget et samlerobjekt for kendere.

Lyden af V8

Ferrari F355 Spider Serie Fiorano er udstyret med samme fantastiske V8 motor, der kendes fra standard-modellen. Hele 375 HK ånder dig lige i nakken og sender en fantstisk lyd afsted, der kan nydes til fulde med taget nede. Er du hurtig med paddle-shift, så kan du sende 355'eren mod topfarten på de 285 km/t i et imponerende brøl - de første 100 km/t kan klares på beskedne 4,5 sekunder.